ÖZEV'in yürüttüğü Engelli Ayrımcılığı ile Mücadelede İzleme Projesi Kapanış Toplantısına başvuru için aşağıdaki çağrıyı inceleyebilirsiniz.
Türkiye Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (ÖZEV), Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ve ASPAYM-MADRID ortaklığı ile yürütülen‘Türkiye’de Engelli Ayrımcılığı ile Mücadelede İzleme, Belgeleme ve Raporlama Yöntemiyle Sivil Toplum Kuruluşlarının Kapasitesinin Geliştirilmesi’ projesiAvrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen ve Avrupa Birliği Bakanlığı’nın yararlanıcı olduğu «Siyasi Kriterler Hibe Programı: Sivil Toplum Diyaloğu- III»hibe programı kapsamında desteklenmektedir.
Projenin 12 Ocak 2016 Salı günü Ankara’da kapanış toplantısı gerçekleştirilecektir. Proje kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirildiği ve çıktılarının paylaşıldığı kapanış toplantısına şehir dışından katılım sağlayacaklar için engelli hakları alanında çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarına ve onların temsilcilerine öncelik verilecektir. Ankara’dan katılım sağlayacak STK’lar içinse herhangi bir kısıtlama söz konusu değildir.
Başvuru Hakkında
12 Ocak 2016 Salı günü Ankara’da gerçekleştirilecek söz konusu kapanış toplantısına katılmak istiyorsanız en geç 9 Ocak 2016, Cumartesitarihine kadar linkte (http://goo.gl/forms/wJ932u0g2g) yer alan formu doldurarak tarafımıza gönderiniz.
Programa sınırlı sayıda katılımcı kabul edileceğinden başvurunuzu en kısa sürede göndermenizi tavsiye ederiz.
Başvurusu kabul edilen katılımcılara e-posta ve telefon yoluyla dönüş sağlanacaktır. Başvurusu kabul edilen katılımcıların konaklama ve ulaşım giderleri proje tarafından karşılanacaktır.
Her türlü sorunuz için proje koordinatörü Bülent Avcılar ile [email protected] adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Proje Hakkında
“Türkiye’de Engelli Ayrımcılığı ile Mücadelede -İzleme-Belgeleme ve Raporlama- Yöntemiyle Sivil Toplum Kuruluşlarının Kapasitesinin Geliştirilmesi” başlıklı projenin hedefi engelli hakları alanında çalışan sivil toplum kuruluşlarının -izleme, belgeleme ve raporlama- metotları ve araçlarıyla ayrımcılığa karşı mücadelede kapasitelerinin geliştirilerek, ayrımcılıkla etkili şekilde mücadele etmelerini sağlamaktır. Bu kapsamda engelli ayrımcılığı izlemeye yönelik bir rehber kitapçık oluşturulacaktır.
İlgili Dosyalar:
- BAŞLIK YOK [PNG] [174.67K]