Skip to main content

Eşitlik İçin Dijital Adımlar: Nefret Söylemiyle Mücadele

Kadınların adil ve etik bir şekilde temsil edilmesini sağlamak için yeni medyada toplumsal cinsiyet temelli nefret söylemi ve yalan haber içeriklerine karşı farkındalık yaratmak amacıyla hazırlanan el kitabı dijital dünyada toplumsal cinsiyet eşitliği ve nefret söylemi konusunda bir kılavuz olmayı ve yeni medyada kadın temsili konusuyla ilgili çeşitli sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlar sunmayı hedefliyor.
Publishing Date:
2024
Subject/Topic:
Toplumsal Cinsiyet
Medya
Language:
Türkçe
Publisher:
Kız Başına
Share

Raporun ilk kısmında "Yeni Medyada Kadın Temsili" başlığı, ikinci kısımda "Cinsiyete Dayalı Nefret Söylemi ve Dijital Ortam" başlığı altında dijital şiddetle mücadele yöntemleri inceleniyor. Raporun üçüncü kısmında "Medya Kuruluşlarının Rolü" başlığı kapsamlı bir şekilde ele alınıyor. Dördüncü kısımda "Algoritmalar ve Kadın Temsili" açıklanıyor. Raporun beşinci ve son başlığında ise "Raporun Derinleme Analizi" başlığı altında tüm rapor gözden geçiriliyor ve analiz ediliyor. 

Image
YouTube Kanalı
Image
YouTube Kanalı

STGM YouTube Channel

On the STGM YouTube Channel, you can find various tutorials, presentations and current discussions on civil society. Check out our channel now and subscribe.

July 2024