Gün olur devran döner mi, yoksa devran mı döner gün olur?
Ansızın yola düşen kadınların sivil alandan doğan devran döndüren hikayelerini dinlemeye hazırsanız, sizi Ürgüp Hamleci Konağı Sivil İnisiyatifi ev sahipliğiyle düzenleyeceğimiz “Devran Döner Gün Olur” temalı Güç Hikayeleri etkinliğimize davet ediyoruz.
Sivil toplum çalışanlarını, gönüllüleri ve sivil alandaki hikayeleri merak edenleri 29 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 17.00'de Hamleci Konağı Ürgüp’te düzenleyeceğimiz “Devran Döner Gün Olur” başlıklı buluşmamıza bekliyoruz.
Etkinliğimiz 20 kişi ile sınırlıdır. Katılım için ilk 20 kişiye davet iletilecektir.
"Etkinliğimizde ikramlarımız olacaktır ancak yol, yemek ve konaklama katılımcılarımıza aittir"
*Etkinliğimiz yetişkin katılımcılar içindir. Çocuk katılımına uygun değildir.
Katılım formu için tıklayın.
Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için [email protected] mail adresine yazabilirsiniz.
Kimlerin hikayelerini dinleyeceğiz?
Gülen Göz, endüstri ürünleri tasarımcısı olmakla birlikte yaşamının son yıllarını başta kendi varlığının dünyadaki yerini tasarlamak olmak üzere farklı ölçeklerde ve yöntemlerle yaşamın her bileşenini bir tasarım unsuru olarak görüp “acaba başka türlüsü mümkün mü” sorusuna hem kendi yaşamında deneysel çözümler üretmekte, hem de bu sorunun ardına düşen bireylerin yaşamında yeni pencereler açma gayretini 2021 yılında kurduğu Koan Akademi’de alan tutarak desteklemektedir.
Ayça Yaltı, hukuk fakültesi mezunu bir akademisyen. Kendilik hallerinin hakkını vermek niyetiyle, önce ve durmaksızın kendini araştırmayı görev edindi. Bu yolda kendi farklılıklarıyla tanıştıkça içinde birikenler epeyce bir yıllandıktan sonra, usulca dilinden dökülüverdi. O gün bugündür, kafasının içindeki panayır yerinden ayıklayabildiği kadarıyla, kendi deneyimlerini dert ortaklarıyla paylaşıp şifalanıyor. O gün bugündür, “En İyi Arkadaşım: ADHD” isimli podcastiyle, kafasının içindeki panayır yerinden ayıklayabildiği deneyimlerini dert ortaklarıyla paylaşıyor.
Ayşe Yayla, tüm varlıklarla uyum içinde ve dengeli yaşamanın yollarını arayan, gerektiğinde elini taşın altına koyan, toprağı iyileştirmeye, sularla beslemeye, tohumlar ekmeye ve topluluğu için çalışmaya kendini adamış, tüm bunlarla dünyayı içine sinerek her daim keşfe açılarak yaşayan bir meyman.
Özge Çağlar, uzman psikolog ve insani yardım çalışanı, 6 yılı aşkın süredir, mülteciler, toplumsal cinsiyete dayalı şiddet kurtulanları, kapasite güçlendirmesi ve koruma programlarında çalışıyor.
Güç Hikayeleri Buluşmaları Nedir?
Güç Hikayeleri birbirimize kendi hikayelerimizi anlatıp dinlediğimiz buluşmalarımızın adı. Sivil toplum çalışanları, gönüllüleri ve meraklıları olarak hikaye anlatımı için bir araya geliyoruz. "Güç Hikayeleri"nde sivil alanın farklı mecralarında doğan gerçek öyküleri birinci ağızdan dinliyor, anlatıcıların hikayeleriyle birlikte düşünüyor ve değişime giden zorlu yollarda birlikte nasıl ilerleyebileceğimize dair konuşuyoruz.