Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

İş İlanı: Hemşire- Tıbbi Yardımcı-Sağlık Memuru

Helsinki Yurttaşlar Derneği (hYd) tarafından, Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) ile işbirliği içerisinde İstanbul’da yürütülen “Mülteciler ve Göçmenler için Ruh Sağlığı ve Psiko-Sosyal Destek Projesi”nde çalışmak üzere iş arkadaşı aranıyor.

Helsinki Yurttaşlar Derneği (hYd) tarafından, Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) ile işbirliği içerisinde İstanbul’da yürütülen “Mülteciler ve Göçmenler için Ruh Sağlığı ve Psiko-Sosyal Destek Projesi”nde çalışmak üzere iş arkadaşı aranıyor.

Helsinki Yurttaşlar Derneği-İş Duyurusu
Hemşire- Tıbbi Yardımcı-Sağlık Memuru

Helsinki Yurttaşlar Derneği (hYd) tarafından, Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) ile işbirliği içerisinde İstanbul’da yürütülen “Mülteciler ve Göçmenler için Ruh Sağlığı ve Psiko-Sosyal Destek Projesi”nde çalışmak üzere bir Hemşire/Tıbbi Yardımcı/Sağlık Memuru arıyoruz. Proje hYd’nin Mülteci Destek ve Savunuculuk Programı kapsamında MSF ile işbirliği içinde yürütülmektedir.

İlgilenen başvurucuların İngilizce olarak olarak hazırlanmış motivasyon mektubu ile birlikte yine İngilizce olarak hazırlanmış CV’lerini Application Nurse Medical Facilitator” başlığı ile 19 Nisan 2013 tarihine kadar [email protected] ve [email protected] e-posta adreslerine göndermeleri gerekmektedir.

Hemşire/Tıbbi Yardımcı/Sağlık Memuru için iş ilanını, adaylar için aranan özellikleri ve iş tanımını ekteki dosyalarda bulabilirsiniz.

Saygılarımızla
Helsinki Yurttaşlar Derneği

Helsinki Citizens Assembly Job-Announcement
- Nurse Medical Facilitator-Health Officer-

We are looking for a nurse/medical facilitator/health officer, who will be based in Istanbul and work with Helsinki Citizen’s Assembly (HcA) in collaboration with Médecins Sans Frontières (MSF) supporting Mental Health & Psycho-Social projects for refugees & migrants. The project is conducted in cooperation with MSF under the framework of HcA’s Refugee Advocacy & Support Program.

Interested applicants should send a motivation letter and a detailed CV in English to [email protected] cc to [email protected] titled “Application Nurse Medical Facilitator” until 19th April, 2013. Only shortlisted candidates will be contacted.

You can find attached the job announcement and job profile for the Nurse/Medical Facilitator/Health Officer.

Best Regards
Helsinki Citizens Assembly

İlgili Dosyalar:

  1. İş İlanı [DOC] [96.00K]
  2. İş Tanımı [DOC] [57.00K]
Share
İlgili Eğitim