Skip to main content
Image
hibe duyurusu
Share

Yetenek Haritası: Geleceğin Yetkinlikleri Modülü başvuruları başladı

Bilim Virüsü “Geleceği Yeniliyoruz” programının ikinci modülü olan "Yetenek Haritası: Geleceğin Yetkinlikleri Modülü" için başvuruları almaya başladı.

Bilim Virüsü'nün çağrısı şöyle:

21. yüzyıl, hızla gelişen ve dönüşen bir dünyanın dinamiklerine ayak uydurmayı zorunlu kılıyor. Bu yeni çağda başarı, yalnızca bilgi birikimiyle değil; aynı zamanda entelektüel liderlik, stratejik kariyer yönetimi, sofistike iletişim becerileri ve kolektif bilince dayalı takım çalışması gibi yetkinliklerle şekilleniyor.

Bilim Virüsü ve Fiba Yenilenebilir Enerji iş birliği ile hayata geçirdiğimiz “Geleceği Yeniliyoruz” programının ikinci modülü olan Yetenek Haritası: Geleceğin Yetkinlikleri Modülü’nde sen de bu yetkinlikleri geliştirerek geleceğin liderleri arasında yerini alabilirsin! 

Bu programda seni neler bekliyor?

  • Çeşitli liderlik yaklaşımlarını derinlemesine inceleyerek duygusal zekanın ve empatinin liderlikteki dönüştürücü gücünü ve etik liderlik anlayışının farkını deneyimleyeceksin.
  • Kariyer hedeflerini belirlemenin ötesinde, bu hedeflere ulaşmak için strateji geliştirmeyi öğrenecek; başarılı bir iş başvurusu süreci için gerekli olan bilgi ve becerileri edineceksin.
  • Dinleme, empati ve etkili konuşma gibi temel becerileri geliştirerek; iletişimin dönüştürücü gücünü keşfedeceksin.
  • Çeşitli kişilikleri bir araya getiren takımlarda, farklılıkların bir güç olarak kullanıldığı ve iş birliğinin teşvik edildiği bir liderlik yaklaşımı geliştireceksin.
  • Kendi zamanını yönetmenin ve önceliklerini belirlemenin gücünü keşfedecek ve potansiyelini en üst düzeye çıkaracaksın.

Ayrıca:

  • Geleceği yenileyen liderlerle tanışarak ilham alabilir,
  • Enerji dünyasındaki yeni alanları keşfetmek için interdisipliner sohbetlere katılabilir,
  • Sürdürülebilirlik ve iş dünyası gibi önemli konularda tematik sohbetler yaparak kariyer yolculuğunu planlayabilirsin.

Yetenek Haritası: Geleceğin Yetkinlikleri Modülü liderlik, kariyer yönetimi, etkili iletişim, takım çalışması ve zaman yönetimi becerilerini geliştirmek isteyen üniversite öğrencileri için cesur bir adım atma fırsatı sunuyor.

Son başvuru tarihi: 13 Ekim Pazar 23:59

Başvurmak için tıklayınız. 

İlgili Eğitim