Skip to main content
Image
hibe duyurusu
Share

“Sivil Toplum Araştırmaları” Çağrısı Açıldı

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve TÜBİTAK iş birliğinde "3005-Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı" kapsamında “Sivil Toplum Araştırmaları” çağrısı açıldı.

“Sivil Toplum Araştırmaları” çağrısı ile kamu politikalarının geliştirilmesi süreçlerine bilimsel girdilerin sağlanmasına yönelik olarak ve sivil toplum alanında akademik bilgi birikimi geliştirilerek gerek sivil toplum sektörüne gerek kamu sektörüne uygulanabilir, yol gösterici ve yenilikçi çözümler üreten araştırmalar desteklenecek. 

Çağrı kapsamında; STK’ların kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, sivil toplum algısı, karar alma mekanizmalarına aktif sivil toplum katılımının sağlanması, sivil toplum ve gönüllülük, bağışçılık, sivil toplum alanında iletişim ve dijitalleşme gibi araştırma konuları çerçevesinde sivil toplum sektörünün kapsayıcı bir şekilde ele alınması bekleniyor.

Çevrim içi başvurunun tamamlanması için son tarih: 30 Eylül 2024 saat 23.59

Çevrim içi başvurusu tamamlanmış olan projelerin elektronik imza işlemleri için son tarih: 4 Ekim 2024 saat 23.59 

Ayrıntılı bilgi için ziyaret ediniz: https://tubitak.gov.tr/tr/duyuru/ardeb-3005-programi-kapsaminda-sivil-toplum-arastirmalari-cagrisi-acildi

İlgili Eğitim