Skip to main content
Image
Alternatif Karşılaşmalar-Hatay
Share

Alternatif Karşılaşmalar-Hatay Başlıyor

Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği, Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı’nın desteği ile “Alternatif Karşılaşmalar”ı düzenleyecek. Uçan Süpürge Derneği’nin ilkini Ankara’da gerçekleştirdiği bu sanat, kültür ve düşünce festivali, ikinci durağı olan Hatay’da Hasat Derneği’nin işbirliğiyle Kesra Okumuş ve Özlem Çolak’la birlikte hazırlandı.

“Alternatif Karşılaşmalar-Hatay”, 11-12-13 Temmuz tarihlerinde çeşitli disiplinlerden sanatçıların ve aktivistlerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Hatay’dan Özlem Çolak, Kesra Okumuş, Osman Yıldız, Serpil Sultanoğlu, Diyarbakır’dan Bestami Eği, İstanbul’dan Pelin Özer, İzmir’den Sipan Dağdeviren ve Ankara’dan Hazal Günal, Selen Doğan ile Sinem Sefa Akay üç gün boyunca ekolojiden mozaiğe, kısa filmden ‘haiku’ya, hikaye anlatıcılığından fotoğrafa, kolajdan heykele kadar çeşitli başlıklar altında toplam 13 atölye düzenlenecek. 

Alternatif Karşılaşmalar-Hatay'ın etkinlik takvimi için: ucansupurgedernegi.org

“Alternatif Karşılaşmalar-Hatay

Afiş orta kısmındaki görsel, sanatçı Bestami Eği’nin atık çay poşetleri üzerine resmettiği 12 ev, hayvan ve insan figürünü gösteriyor.
Görsel Betimleme: Beyaz zemin üzerinde en üstte Uçan Süpürge Derneği’nin ve çalışmaya katkı sunan Hasat Derneği’nin logoları bulunuyor. Altında iri puntoyla Hatay Alternatif Karşılaşmalar yazıyor ve hemen altında 11-12-13 Temmuz 2024 tarihlerine yer veriliyor. Afiş orta kısmındaki görsel, sanatçı Bestami Eği’nin atık çay poşetleri üzerine resmettiği 12 ev, hayvan ve insan figürünü gösteriyor. Görselin altında sırasıyla; bu çalışmaya mekan desteği sağlayan Deprem Dayanışması Derneği, Samandağ Dayanışma Evleri, Zeytun Çocuk ve Yaşam Alanı, Yeşilpınar Mahalle İnisiyatifi, Servas Barış Okulu logoları var. En altta ise Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı’nın logosu ve sorumluluk reddi yazılı.

İlgili Eğitim