Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

İş İlanı - Proje Asistanı

Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV) tamzamanlı olarak çalışacak proje asistanı aramaktadır.

Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV) tamzamanlı olarak çalışacak proje asistanı aramaktadır.

İş tanımı:

Proje Asistanı, TESEV’in gerçekleştirdiği proje etkinliklerinin yürütülmesinden ve koordinasyonundan sorumlu olacaktır. Bu işler arasında, proje işlerinin takvim ve bütçe takibi ile raporlaması; toplantı organizasyonları; raporların yayına hazırlanması ve basın, sivil toplum ve kamuoyuyla iletişimin yürütülmesi yer almaktadır. Proje asistanından TESEV’in kurumsal işlerinde de görev alması beklenecektir.

Başvuru sahiplerinde aranan özellikler:

- Lisans ve/veya yüksek lisans derecesi sahibi (tercihen Sosyal Bilimler alanlarından)

- TESEV’in çalışma alanlarında iyi düzeyde bilgi ve farkındalık

- Sivil toplum ve düşünce kuruluşları sektöründe kariyer hedefi

- Türkçe ve İngilizcede sözlü ve yazılı olarak kendini iyi ifade edebilme, dilbilgisi ve anlatım konusunda yetkinlik, her yöne çeviri ve metin düzeltisi yapabilme becerisi

- Finansal takip ve raporlama becerisi (iyi düzeyde Microsoft Office bilgisi)

- Konferans ve toplantı organizasyonu tecrübesi

- Pozisyonun tanımının kapsadığı şekilde pek çok organizasyonel ve lojistik görevi yerine getirirken değişken çalışma saatlerine uyum sağlayabilme ve haftaiçi/haftasonu yurtiçi/yurtdışı seyahat etme konusunda esneklik

- Tam zamanlı proje asistanı pozisyonu için yüksek lisans programında ders yükümlülüğü veya yoğun tez yazımı aşamasındaki adaylar tercih edilmeyecektir.

Başvuru yolu:

Başvuracak adayların, CV, niyet mektubu, İngilizce ve Türkçe yazı örneği ve 2 referans ismi ve iletişim bilgisini, 2 Eylül 2013 mesai bitimine kadar TESEV’den Bahar Demir’e ([email protected]) e-posta yoluyla ulaştırmaları rica olunur.

 

Share
İlgili Eğitim