Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

Bir Maruzatım Var Projesi - Ankara Yerel Eğitimi

"Bir Maruzatım Var Projesi" üçer günlük yerel eğitimlerinden ilkini 3-5 Mayıs 2013 tarihleri arasında Ankara'da iletişim fakültesi öğrenci ve mezunlarına yönelik olarak gerçekleştiriyor.

"Bir Maruzatım Var Projesi" üçer günlük yerel eğitimlerinden ilkini 3-5 Mayıs 2013 tarihleri arasında Ankara'da iletişim fakültesi öğrenci ve mezunlarına yönelik olarak gerçekleştiriyor.

bir maruzatım var logo

"Bir Maruzatım Var Projesi” genç kimliğiyle bu toplumda var olmanın nasıl bir deneyim olduğunu gençlerin kendi bakış açıları, değerleri ve sahip oldukları deneyimlerle bizzat kendilerinin anlatmasını sağlamak amacıyla katılım teması perspektifinde hayata geçiyor. Çalışma, İstanbul Bilgi Üniversitesi Gençlik Çalışmaları Birimi’nin koordinasyonunda, İsveç Gençlik Konseyi (LSU) ortaklığında ve Olof Palme Merkezi’yle İsveç Konsolosluğu desteğiyle 2011 yılından beri gelişerek devam ediyor.

Proje genel olarak gençlerin yurttaş gazeteciliği ilkeleri çerçevesinde kendi hikayelerini kendi bakış açılarından anlatmalarına olanak sağlamayı hedefliyor. Bunu da yine yeni medya araçlarını ve sosyal medyayı kullanarak yapmalarını arzuluyoruz. Projeyle ilgili detaylı bilgiye http://www.birmaruzatimvar.org/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bir Maruzatım Var Projesi, 2013 yılında yeni medya aktivizmi eğitimlerini farklı yerellerde farklı hedef kitlelere ulaştırmaya amaçlıyor. Bu bağlamda hem farklı bölgelerden gelen gençler ve örgütlenmelerle buluşmaya çalışıyor hem de örgütlü olmayan ama iletişim ve yeni medya ile ilgili gençler, gençlik örgütlenmelerindeki gençler, yerel derneklerde çalışan gençler, farklı konularda savunuculuk yapan örgütlerdeki gençler gibi farklı gençlik gruplarının eğitimlerde yer alma şansı bulmalarını istiyoruz

Bu prensipler doğrultusunda planladığımız üçer günlük yerel eğitimlerden ilkini 3-5 Mayıs 2013 tarihleri arasında Ankara'da iletişim fakültesi öğrenci ve mezunlarına yönelik olarak gerçekleştireceğiz. Eğitimin aktif yurttaşlık, savunuculuk, katılım, yurttaş gazeteciliği, ve yeni medya temel kavramlarını içeren bir eğitim programı üzerinden yürütülmesi planlanıyor.

3-5 Mayıs 2013 tarihleri arasında Toplum Gönüllüleri Vakfı Ankara Yerel Koordinasyon Merkezi'nde(Meşrutiyet Cad. Bayındır 2 Sok. Çınar Apt. No: 58/7, Kızılay (312) 417 51 10) gerçekleşecek olan üç tam günlük (10.00-18.00) bu eğitime katılmak için: https://www.surveymonkey.com/s/QXGFXHJ sayfasındaki başvuru formunun doldurulması yeterlidir. Bu eğitim çağrısını okulunuzaki öğrencilerinizle yada ilgileneceğini düşüdüğünüz kişi ve kurumlarla paylaşırsanız çok mutlu oluruz.

Her türlü sorunuz için:

Genç[email protected]

0532 700 1878 (Halil Öz)
0532 709 9077 (Burcu Oy)

İlgili Dosyalar:

  1. bir maruzatım var logo [JPG] [14.43K]
Share
İlgili Eğitim