Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

"Müjde! Bir Oğlunuz Oldu" Toplantılarının İkincisi Düzenleniyor

"Müjde! Bir Oğlunuz Oldu" toplantılarının ikincisi 9 Mart Cumartesi saat 13:00-15:00 arasında gerçekleşecek.

"Müjde! Bir Oğlunuz Oldu" toplantılarının ikincisi 9 Mart Cumartesi saat 13:00-15:00 arasında gerçekleşecek.

Cinsel deneyimden ne anlıyoruz? İlk cinsel deneyimimiz neydi ve nasıldı? Sertleşmeye, boşalmaya, orgazma, hazza dair ne düşünüyoruz? Cinsel pozisyonlara yüklediğimiz anlamlar nedir? Cinselliğimiz ve erkekliğimiz arasında nasıl bir ilişki olduğunu düşünüyoruz? Cinsel ilişkileri kim teklif ediyor/başlatıyor neden? Karşılıklı isteklerin konuşulma & konuşulmama ve karşılanma ya da karşılanmama biçimleri. Sürekli cinselliği mi düşünüyoruz? Sevişme ve sevişememe biçimleri. Cinsel sorunlar yaşadık mı yaşadıysak bunu erkekliğimizle nasıl ilişkilendirdik? Cinselliğe dair neyi, nasıl ve kimden öğrendik? Tatmin olma/olamama ve tatmin etme/edememe halleri. Cinsel sağlık. Performans endişesi. Sevmek ve sevişmek. Dokunmak. Arzulamak ve arzulanmak. Küfürler ve cinsellik. 31 çekmek. Üreme. Birisinin cinselliğimize dair karar verme hakkına sahipmişçesine davrandığı bir örnek yaşadık mı? Biz birisinin cinselliğine dair karar verme hakkını kendimizde gördük mü ya da görüyor muyuz? Birisinin cinselliğini baskı altına aldığımızı düşünüyor muyuz? Birisinin bizim cinselliğimizi baskı altına aldığını düşündük mü? Herhangi bir cinsel deneyimimiz sebebiyle kendimizi suçlu, günahkar, vb. hissettiğimiz oldu mu? Herhangi bir kişiye cinselliği sebebiyle kendisini suçlu, günahkar, vb. hissettirdiğimiz ya da hissettirmeye çalıştığımız oldu mu? Sevgililerimizin bizden önceki cinsel deneyimlerine dair ne düşünüyoruz? Tek eşlilik, çok eşlilik. Cinselliğimizden utandığımız ya da cinselliğimizle gurur duyduğumuz oldu mu? Fantezilerimizin cinsiyetimizle olan ilişkisi? Şiddet ve cinsellik. Küfürlerimiz ve cinsellik. “Bel altı şakalara mı güleriz en fazla? Neden? Sürekli cinsellik mi düşünüyoruz? Düşünüyorsak nasıl düşünüyoruz? Baştan çıkma, baştan çıkarma. Doğum kontrolü ve sorumluluğumuz. Sevişmeleri kimin yönlendirdiği önemli mi? Bekaretimiz hakkında ne düşünüyorsunuz?

“Erkekler Deneyimlerini Konuşuyor" alt başlıklı toplantı serisi sayesinde, erkekliği beraber keşfetmeyi ve yaşadıklarımızı konuşmayı umuyoruz. Deneyimlerimizin benzerlikleri ve farklılıkları üzerinden ortak keşifler yapacağımıza ve konuşamadıklarımızı konuşabilmenin yöntemlerini bulacağımıza inanıyoruz. Dinleyerek ve paylaşarak, kişisel deneyimlerimizi, hepimizin dahil olduğu bir bütünün içine incitmeden ve incinmeden yerleştirmenin yollarını bulmak için toplanıyoruz. Temel amacımız deneyimlerimiz ve cinsiyetimiz arasındaki ilişkiye dair beraber kafa yormak.
Erkek Muhabbeti, 2 Mart’tan 29 Haziran’a kadar her cumartesi 13.00 -15.00 arasında farklı bir konuyu konuşmak için Lambdaistanbul’da olacak. Olası iptallere karşı erkekmuhabbeti.com ve lambdaistanbul.org adreslerini mütemadiyen kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Toplantılar sadece “her cinsel kimlik ve/veya yönelimden“ erkeklere açıktır.

Sorulariniz icin: [email protected] & 0505 738 89 26

Share
İlgili Eğitim