Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

Zumbara & Change.org etkinliği

Zumbara Zaman Merkezi'nde Change.org ile görmek istediğimiz değişimi gerçekleştirmek için kampanyacılık atölyesi

Zumbara Zaman Merkezi'nde Change.org ile görmek istediğimiz değişimi gerçekleştirmek için kampanyacılık atölyesi

Zaman Merkezi'nde 6 Mart günü Change.org Türkiye Direktörü Uygar Özesmi ve Türkiye ekibi ile birlikte kampanyacılık nedir ve nasıl yürütülür, çevrenizde görmek istediğiniz değişimi gerçekleştirmek için nasıl strateji belirlenir ve harekete geçilir hep beraber yaparak öğreneceğimiz bir atölye çalışması yapacağız.

Change.org, nerede olursa olsun herkese görmek istediği değişimi gerçekleştirebilmesi için olanak sağlayan, dünyanın en büyük imza kampanyası platformudur.

196 ülkede 20 milyondan fazla Change.org kullanıcısı bulunuyor ve her gün insanlar bizim araçlarımızı kullanarak--yerel, ulusal ve küresel bağlamda-- kendi toplumlarını dönüştürüyorlar. Bu ister, kızının okulundaki kabadayılıkla mücadele eden bir anne olsun; ister bankaların adil olmayan aidatları iptal etmesini isteyen müşteriler; ya da yolsuzluğa bulaşmış görevlilerden hesap sorulmasını isteyen vatandaşlar olsun; senin gibi bireylerin başlattığı binlerce kampanya, Change.org'da başarıya ulaştı ve binlercesi daha her hafta başarıya ulaşıyor.

Etkinlik ücretsiz olup, katılmak için aşağıdaki servise teklif vermen yeterlidir: http://www.zumbara.com/zaman-merkezinde-change-org-ile-kampanyacilik-atolyesi-servisi/9363

Share
İlgili Eğitim