Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

KAGED'ten İş İlanı: Savunuculuk ve Diyalog Koordinatörü ve Proje Asistanı

Kapasite Geliştirme Derneğinin “İnsan Haklarının Korunması ve Geliştirilmesine Yönelik Karar Alma Süreçlerinde Diyalogun Arttırılması için STK Ağlarının Güçlendirilmesi” projesi kapsamında Ankara’daki ofisinde en fazla 24 ay süreyle görevlendirilmek üzere Savunuculuk ve Diyalog Koordinatörü ve Proje Asistanı arıyoruz.

Kapasite Geliştirme Derneğinin “İnsan Haklarının Korunması ve Geliştirilmesine Yönelik Karar Alma Süreçlerinde Diyalogun Arttırılması için STK Ağlarının Güçlendirilmesi” projesi kapsamında Ankara’daki ofisinde en fazla 24 ay süreyle görevlendirilmek üzere Savunuculuk ve Diyalog Koordinatörü ve Proje Asistanı arıyoruz.

Savunuculuk ve Diyalog Koordinatörü (Ref: SDK001)

Savunuculuk ve Diyalog Koordinatörü, proje kapsamında ulusal ya da yerel insan hakları ağlarına yönelik savunuculuk ve diyalog çalışmalarını yönlendirmek ve ağlara lojistik ve teknik destek sağlamakla görevli olacaktır. Savunuculuk ve Diyalog Koordinatörünün yurtiçinde seyahat engeli olmamalıdır.

Eğitim: En az üniversite mezunu
Dil: Türkçe ve iyi düzeyde İngilizce bilgisi (sözlü, yazılı)
Deneyim: Tercihen insan hakları alanında ve/veya kampanya-savunuculuk konusunda en az üç yıllık çalışma deneyimi
Nitelikler: İnsan hakları ve hak temelli çalışan örgütler hakkında bilgili; araştırma yapma, planlama, uygulama, izleme ve raporlama deneyimine sahip; temel bilgisayar bilgisine sahip (MS Office uygulamaları, İnternet)

Pozisyonla ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: http://bit.ly/POnd1f

 

Proje Asistanı (Ref: PA001)

Proje Asistanı, proje kapsamında yürütülen tüm faaliyetlerin yürütülmesini kolaylaştıracak ve organizasyon konusunda lojistik destek sağlayacaktır. Bu görevler paydaşlarla iletişimi, toplantı organizasyonunu, toplantı tutanaklarının hazırlanmasını, arşiv ve dokümantasyonu ve web sitesi güncellemelerini kapsamaktadır. Proje asistanının yurtiçinde seyahat engeli olmamalıdır.

Eğitim: En az üniversite mezunu
Dil: Türkçe ve yeterli düzeyde İngilizce bilgisi
Deneyim: Tercihen insan hakları alanında ve/veya AB tarafından desteklene projelerde en az iki yıllık çalışma deneyimi
Nitelikler: İnsan hakları ve hak temelli çalışan örgütler hakkında bilgili; iletişim ve organizasyon becerileri yüksek; temel bilgisayar bilgisine sahip (MS Office uygulamaları, İnternet)

Pozisyonla ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: http://bit.ly/TvrlqA

Adayların fotoğrafsız İngilizce özgeçmişlerini ve İngilizce bir niyet mektubunu konu satırında ilgili referans koduyla (Ref:SDK001 ya da Ref:PA001) [email protected] adresine e-posta yoluyla göndermelerini rica ederiz.

Yapılacak değerlendirme sonucunda nitelikli başvurular arasından yeterli görülen adaylar görüşmeye çağırılacaktır.

Görüşmeler Türkçe ve İngilizce gerçekleştirilecektir.

Yukarıda belirtilen şekilde yapılmayan başvurular kesinlikle değerlendirmeye alınamayacaktır.

Her iki pozisyon için son başvuru tarihi 20 Eylül 2012, saat 18.00’e kadardır.

Kapasite Geliştirme Derneği, hükümet dışı insan hakları örgütlerinin birlikte hareket etmelerine olanak sağlayacak bir dayanışma ortamını desteklemek üzere 2006 yılında kuruldu. Derneğin amacı, İnsan Hakları Derneği, Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi ve Helsinki Yurttaşlar Derneği gibi insan hakları kuruluşlarının ve bunların kendi aralarında oluşturacakları platformların kapasitelerini geliştirmek ve desteklemektir.

Kuruluşumuzda yaş, din, ırk, cinsiyet, cinsel yönelim, etnik köken, engellilik ve benzeri sebeplere dayalı ayrımcılık yoktur.

Share
İlgili Eğitim