Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği'ne Üye Olun

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği'ne üye olmak çok kolay! 

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği'ne üye olmak çok kolay! 

Bugday
Üyelik Avantajları

Buğday Üyeliğinizle Neyi Destekleyeceksiniz?

*Güvenilir gıdayı. Buğday'ın yerel yönetimlerin işbirliğiyle kurup denetlediği %100 ekolojik pazarlar sayesinde 100'ü aşkın çiftçi ailesi pazar buluyor, ekolojik üretim yapmayı sürdürüyor; kentli kullanıcılar sağlıklı, güvenilir gıdaya ulaşıyor.

* Sürdürülebilir, sağlıklı yaşam tarzını. Buğday'ın TaTuTa Ekolojik Çiftlik Ziyaretleri projesi sayesinde ekolojik uretim yapan çiftçiler ek gelir elde ediyor, kentte yaşayanlar doğal ve geleneksel üretim tarzlarını deneyimliyor.

Doğa dostu kullanım alışkanlıklarının yaygınlaşmasını. Buğday, yaptığı sunumlar ve yayınlar sayesinde pek çok kişiye, kullanım alışkanlıklarını doğayla daha uyumlu alışkanlıklara dönüştürme konusunda yardımcı oluyor.

Ekolojik yaşam bilgisinin yayılmasını. Buğday'ın web sayfası, elektronik bülteni, ekolojik yaşam rehberi, Açık Radyo programı ve medya ile iletişimi sayesinde binlerce kişi ekolojik yaşam bilgisine ulaşıyor.

 Doğa dostu tarım politakalarının oluşturulması çabalarını. Buğday bu amaçla çok sayıda toplantıya katılıyor ve görüş veriyor. Dernek, Organik Tarım Yönlendirme Komitesi'nin de üyesi.

Tarımsal biyolojik çeşitliliğin korunmasını. Buğday, yerel tohumlarımızın korunması için Tohum Ağı projesini başlattı.

Doğa dostu yaşam örneklerinin yaygınlaştırılmasını. Kaz Dağları Çamtepe Ekolojik Yaşam Merkezi'nde Buğday, kırsaldaki deneyimlerini uygulamaya koyuyor ve eğitim çalışmaları yapıyor.

Ayrıntılı bilgi: http://www.bugday.org/portal/sayfa.php?pid=67

İlgili Dosyalar:

  1. Bugday [JPG] [38.20K]
Share
İlgili Eğitim