Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

Alternatif Kamp Gönüllü Çağrısı

Antalya’nın Kaş ilçesi Çukurbağ köyündeki Cumhuriyet İlkokulu'nunun renevasyon çalışmalarında çalışmak üzere Alternative Camp Gönüllüleri aranıyor!

Antalya’nın Kaş ilçesi Çukurbağ köyündeki Cumhuriyet İlkokulu'nunun renevasyon çalışmalarında çalışmak üzere Alternative Camp Gönüllüleri aranıyor!

Alternatif Yaşam Derneği'nden...

Atölye çalışmalarımız, hayatlarına dokunduğumuz binlerce öğrencimiz, performanslarımız, yepyeni projelerimiz...

Başarılarla dolu koca bir dönem geçirdik. Siz gönüllülerimizin bir dönem boyunca verdiği emek ve gösterdiği özveri gençlerimizin hayatında çok önemliydi.

Şimdi sıra Alternative Camp’ta !

Antalya’nın Kaş ilçesi Çukurbağ köyündeki Cumhuriyet İlkokulu bizlere tahsis edildi. Artık 12 ay hizmet vereceğimiz yeni bir yaşam alanımız var.

Bu okulu 15 Temmuz’a  kadar spor,kültür-sanat, kişisel gelişim vb. egitimlerinin ücretsiz verildigi bir yaz akademisine dönüştüreceğiz.

30 Haziran – 15 Temmuz arasında bize tahsis edilen Cumhuriyet İlkokulu’nun renevasyon çalışmalarında (boya-badana, çevre ve bina düzeni, oyun parkı montesi, çatı onarımı vs) çalışmak üzere Alternative Camp Gönüllülerini bekliyoruz!

15 Temmuz- 31 Ekim tarihleri arasında ise  öğrenci gruplarımızı birer haftalık periyotlar dahilinde ağırlayacağız.

ALTERNATIVE CAMP AKTİVİTELERİ;

Spor: Yüzme, dalis, trekking, kano, bisiklet, tırmanma, low ropecourse, orienteering, voleybol, mini futbol, yelken

Çeşitli etkinlikler: Uçurtma, ahşap atölyesi, okuma köşesi, denizcilik

Kültür-Sanat: Resim, ritim, tiyatro/drama

Tüm gönüllülerimizin çadırlarda konaklayacağı bu program çerçevesinde gün boyu katılımcı gruba eşlik ederek keyifli ve farklı bir kamp ortamında bulunacaksınız.

14 sene önce yine Kaş’ta başladığımız Alternative Camp yolculuğumuza ve bugünkü heyecanımıza ortak olmak için sizleri Alternative Camp'e bekliyoruz.

Detaylı bilgi için;    

[email protected]
[email protected]

Share
İlgili Eğitim