Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

“Roboski İçin Duygunu Paylaş” Standının İlk Konuğu Ayhan Bilgen

MAZLUMDER Genel Merkezi, 2 Temmuz 2012 tarihinden itibaren Roboski Katliamı nedeniyle Ankara Yüksel Caddesinde açmış olduğu stantta çalışmalarına devam ediyor.

MAZLUMDER Genel Merkezi, 2 Temmuz 2012 tarihinden itibaren Roboski Katliamı nedeniyle Ankara Yüksel Caddesinde açmış olduğu stantta çalışmalarına devam ediyor.

Hür Beyan Hareketi üyelerinin de destek verdiği stant da, zaman zaman katledilen kişilerin ağzından, yazılmış hikâyeler okunarak, katliama ve katliam sonrası sürecindeki gelişmeler, stant ziyaretçileriyle paylaşılıyor.

Bunun yanında her Perşembe ve Cumartesi akşamları saat 18.00 da olmak üzere, haftada iki kez stantta Roboski eksenli söyleşiler yapılmaya başlandı.

07 Haziran Perşembe günü MAZLUMDER eski Genel Başkanı, İnsan Hakları Savunucusu ve Yazar Ayhan BİLGEN ilk stant konuğu oldu.

Çoğunlukla üniversite öğrencilerinin ilgi gösterdiği söyleşiye, yoldan geçen vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi.

Söyleşinin bitiminden sonra “ROBOSKİ İÇİN DUYGUNU PAYLAŞ” kampanyası çerçevesinde standta yer verilen defterde duygularını paylaşan Ayhan BİLGEN, MAZLUMDER Yöneticilerine ve standta çalışma yapan gençlere başarı dileklerini sunarak yaptıkları çalışmalara her fırsatta katkı sunacağını söyledi.

Başkent Kadın Platformu Dönem Başkanı Fatma BOSTAN ÜNSAL’ın da katılarak desteklediği söyleşi dizisi 09 Haziran Cumartesi akşamı saat 18.00 da Yazar/Şair Abdurrahim SEMAVİ’nin katılımıyla devam edecek.

http://mazlumder.org/faaliyetler/detay/basin-aciklamalari/1/roboski-icin-duygunu-paylas-standinin-ilk-konugu-ayhan-bilgen/9117

Share
İlgili Eğitim