Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

Estonya Tallinn'de 'Tool Fair' etkinliği

Estonya Tallinn'de 16-20 Kasım 2011 tarihlerinde  "Tool Fair 2011" isimli bir etkinlik düzenlenecek. Son başvuru tarihi 27 Haziran 2011'dir.

Estonya Tallinn'de 16-20 Kasım 2011 tarihlerinde  "Tool Fair 2011" isimli bir etkinlik düzenlenecek. Son başvuru tarihi 27 Haziran 2011'dir.

Estonya Tallinn'de 'Tool Fair' Etkinliği
Başvuruları kabul edilenlerin yeme-içme, konaklama masrafları Estonya Ulusal Ajansı tarafından, ekonomik sınıf yolculuk masrafları, seyahat sigortası ücreti, yurt dışı çıkış harcı ücreti ve

Etkinlik dili İngilizce'dir. Eğitim kursu esnasında çevirmenlik hizmeti verilmemektedir.

*Tüzel kişiliği olan ve kar amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşları, üniversite toplulukları, Gençlik Merkezleri, Gençlik Meclisleri adına başvuru yapılabilir (İngilizce başvuru formunda "organisation" kısmına  kurum / kuruluş isimleri yazılacaktır).

Bir kuruluştan en fazla 1 kişiye destek verilecektir. Türkiye'den toplam olarak  3 kişi  eğitim kursuna katılım sağlayabilecektir.

Başvuruları kabul edilenlerin yeme-içme, konaklama masrafları Estonya Ulusal Ajansı tarafından, ekonomik sınıf yolculuk masrafları, seyahat sigortası ücreti, yurt dışı çıkış harcı ücreti ve  vize masrafları Türk Ulusal Ajansı tarafından karşılanacaktır.

Değerlendirme,  başvuru formları üzerinden yapıldığından, başvuru formunuzu açık, anlaşılır ve net olarak doldurduğunuzdan ve sizi, bu etkinliğe katılımınızla ilgili motivasyonunuzu, somut hedeflerinizi en iyi şekilde aktardığınızdan emin olunuz.

"Tool Fair 2011" isimli etkinlik ile ilgili bilgiye ve "online" başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.


Sorularınız için
[email protected]

Share
İlgili Eğitim