Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

Hayata Destek Derneği: Toplantı Çağrısı

Hayata Destek Derneği Afet Müdahale Ekibi II. Toplantısı 30 Aralık 2010 saat 13.00 - 18.00 arası İstanbul'da gerçekleşecek. Toplantı çağrı metnini aşağıda bulabilirsiniz.

Hayata Destek Derneği Afet Müdahale Ekibi II. Toplantısı 30 Aralık 2010 saat 13.00 - 18.00 arası İstanbul'da gerçekleşecek. Toplantı çağrı metnini aşağıda bulabilirsiniz.

Afet Müdahale Ekibi II. Toplantısı

Hayata Destek, insani yardım alanında farklı uzmanlıkları olan; Türkiye ve çevre ülkelerde meydana gelen afetlere müdahale etmek üzere acil durum operasyonlarında profesyonel olarak görev alabilecek kişileri biraraya getirmeyi amaçlamaktadır. Bu amaca yönelik olarak Afet Yönetim Portalı sitesinde (www.afetyonetimportali.com) kişisel bilgi ve uzmanlıkların girilebileceği online bir insan kaynakları havuzu açılmış ve bir afet müdahale ekibi oluşturulmaya başlanmıştır.  Afet Müdahale Ekibinin ikinci toplantısı yeni katılımcılarla tanışmak için 30 Aralık 2010 Perşembe günü, 13:00-18:00 saatleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecektir. Bu toplantının hedefleri uzmanlıklarımızı ve kapasitelerimizi tespit etmek, saha deneyimlerimizi paylaşmak ve Afet Müdahale Ekibi Çerçeve Belgesini tartışmaya açmaktır. 

Toplantıya katılım için [email protected] adresinden S.Sevda Kılıçalp Iaconantonio ile temasa geçbilirsiniz. Afet Yönetim Portalı’nda İnsan Kaynakları menüsü altında ve http://www.afetyonetimportali.com/index.php?option=com_jforms&view=form&id=3&Itemid=74 adresinde bulunan Afet Müdahale Ekibi başvuru formunu doldurduysanız yanıt emailinizde lütfen bunu belirtiniz. 

Hayata Destek, Türkiye ve çevresindeki ülkeler öncellikli olmak üzere, insani kriz durumunda acil yardım, rehabilitasyon ve yeniden yapılandırma ile afet risk yönetimi projeleri geliştiren ve uygulayan, merkezi İstanbul’da olan, 2005 yılında kurulmuş bir dernektir. Hayata Destekile ilgili daha detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: www.hayatadestek.org / www.supporttolife.org

İlgili Dosyalar:

  1. Başvuru Formu [DOC] [106.00K]
Share
İlgili Eğitim