Skip to main content
Image
Manşet Yatay Görseli
Share

Sivil Düş' ün

Sivil Toplum Örgütlerini ve Aktivistleri Avrupa Birliğinin yeni destek programı Sivil Düşün ile tanışmaya davet ediyoruz!    

İçerik Alınlık Resmi

Sivil Toplum Örgütlerini ve Aktivistleri Avrupa Birliğinin yeni destek programı Sivil Düşün ile tanışmaya davet ediyoruz!

 

 

Aktivistler, sivil toplum örgütleri, sivil ağlar ve platformlarının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere tasarlanan Sivil Düşün AB Programı kapsamında dört yıl boyunca yararlanabileceğiniz destekleri tanıtmak ve başvuru koşullarını paylaşmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde “Bilgilendirme ve Danışma Toplantıları” düzenleniyor.

Alanınızda ihtiyaç duyduğunuz desteğe zamanında ve kolay ulaşmanıza yardımcı olacak bu özel ve yeni AB programı ile tanışmaya davetlisiniz.Sivil düşlerinizi birlikte gerçekleştirmek için size en yakın ilde gerçekleşecek Bilgilendirme ve Danışma toplantımızı kaçırmayın!

Bilgilendirme ve Danışma Toplantısı - İzmir

11 Mayıs 2013 Cumartesi, Saat: 14:00

Yer: Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan

Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi

Kat:5 Toplantı Salonu

Kayıt yaptırmak veya özel ihtiyaç bildirmek isteyen katılımcılar Eda Çullu, 0543 730 5274, [email protected] ile irtibata geçebilirler.

Etkinlik sırasında da kayıt yaptırılabilir.

Diğer illerde gerçekleştireceğimiz toplantıların bilgileri için www.sivildusun.eu adresimizi inceleyebilir, [email protected] ile irtibata geçebilirsiniz.

Facebook: www.facebook.com/SivilDusun

Twitter: twitter.com/SivilDusun

Instagram: instagram.com/sivildusunabprogrami


http://www.sivildusun.eu/

 

 

Share
İlgili Eğitim