Skip to main content
Image
Manşet Yatay Görseli
Share

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali - Ankara

11-14 Nisan tarihlerinde Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali Ankara'da izleyicilerle buluşuyor.

İçerik Alınlık Resmi

11-14 Nisan tarihlerinde Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali Ankara'da izleyicilerle buluşuyor.

24 filmin gösteriminin gerçekleşeceği bu buluşmaya sizler de davetlisiniz. 2008'den bu yana bir kez Karlskrona ve 3 kez de İstanbul'da gerçekleşen festival, şimdi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde, ücretsiz olarak izlenebilir.

Festival sürdürülebilirlik konusunda 24 filmi izleyici ile buluşturacak!

Yacuba’nın nasıl çölü durdurduğunu, arıların son yıllarda neden kaybolduğunu, atıkların nasıl israf edildiğini, Çin’de çevre hareketinin nasıl HES projelerini durduğunu veya ABD’de 83 bin öğrencinin artık nasıl yerel gıda ile beslediğini festivaldeki filmler bütün boyutlarıyla anlatıyor. Günümüzde teknolojinin hızla gelişmesine rağmen ürünlerin kullanım ömrünün neden kısaldığının, Türkiye’de kentsel dönüşüm tartışılırken dünyanın neden pasif mimariye döndüğünün cevaplarını da festivalde bulacaksınız.

Filmler dışında, dört söyleşi, iki konser, iki dans performansı, bir tiyatro performansı ve bir de sergi yer alacak. 4 Gün sürecek böylesi bir etkinlikte sizleri, daha sürdürülebilir, doğa ve topluma uyumu göz ardı etmeyen farklı boyutlarda filmlerle buluşturmak istiyoruz.

Festival programına ulaşmak için buraya, filmleri görmek için buraya tıklayınız. Festival sayfamız ise burada!

Festival 11 Nisan Perşembe Günü Özgürlük Tohumları filmi ve ardından Çankaya Belediyesi ev sahipliğinde kokteyl ile açılacak.

Sürdürülebilirlik konusunda daha fazla düşünmek, tartışmak, öğrenmek ve dünya örneklerini görmek isteyen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Festival filmi için tıklayınız!

 

Share
İlgili Eğitim