Skip to main content
Image
Manşet Yatay Görseli
Share

TÜSEV Sivil Toplum İzleme Raporu 2012 Tanıtım Toplantısı Daveti

Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) olarak ikincisini hazırladığımız Sivil Toplum İzleme Raporu’nu sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

İçerik Alınlık Resmi

Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) olarak ikincisini hazırladığımız Sivil Toplum İzleme Raporu’nu sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) olarak sivil toplum-kamu ilişkileri, yasal ve mali ortam, sivil topluma aktarılan kaynaklar, yönetişim, uluslararası ilişkiler gibi çeşitli konuları detaylı biçimde mercek altına alarak ikincisini hazırladığımız Sivil Toplum İzleme Raporu’nu sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

tusev izleme raporu
Araştırma ve Yayınlar Programı ile kuruluşundan bu güne 20 yıldır sivil toplum, bağışçılık, yönetişim gibi konularda hazırladığı raporlarla önemli bir birikim elde eden TÜSEV, sivil toplum alanını derinlemesine takip etme ve değerlendirme ihtiyacı ile geçtiğimiz sene Sivil Toplum İzleme Raporu’nun ilkini yayınlamıştır.

Sivil Toplum İzleme Raporu 2012’de, 2011-2012 döneminde sivil toplum alanında yaşanan gelişmeler, uygulamada karşılaşılan zorluklar ve alanın güçlü yanları bir önceki yılın bulgularıyla karşılaştırmalı olarak incelenmiştir. Yasal çerçeve, uluslararası ilişkiler, kurumsal kapasite ve araştırma başlıklarından oluşan raporda, bu sene STK’ların medyada görünürlüğü ek bir bölüm altında incelenmiştir.

2012 Raporu ve gelecek dönemki sivil toplum izleme çalışmalarına ilişkin bilgiler 29 Mart 2013, Cuma günü 10.00-12.00 saatlerinde Minerva Han’da (Bankalar Cad. No: 2 Karaköy/İstanbul) yapılacak bir toplantı ile kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Toplantıda sizi de aramızda görmeyi umuyoruz.

LCV: Katılım bilginizin 21 Mart 2013 Perşembe gününe kadar [email protected] adresine e-posta ile gönderilmesi önemle rica,  olunur.

İlgili Dosyalar:

  1. tusev izleme raporu [JPG] [124.69K]
Share
İlgili Eğitim