Skip to main content
Image
Manşet Yatay Görseli
Share

"Akıllı Şehirler" Toplantısı

Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu olarak desteklediğimiz VI. İstanbul Bilişim Kongresi 7-8 Kasım 2012 “Akıllı Şehirler” İstanbul Bahçeşehir Üniversitesinde yapılacaktır.

İçerik Alınlık Resmi

Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu olarak desteklediğimiz VI. İstanbul Bilişim Kongresi 7-8 Kasım 2012 “Akıllı Şehirler” İstanbul Bahçeşehir Üniversitesinde yapılacaktır.

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde’ki kongre sürecinde “Engelsiz Bilişim” konulu bir toplantı gerçekleştireceğiz. Engelsiz Bilişim çalışmalarını sizlerle birlikte planlayacağız.

Tüm platform destekçilerini toplantımıza bekliyoruz.

Tarih: 07.11.2012 Çarşamba

Saat: 15:45-17:30

Yer: Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde/İstanbuL

Toplantı Konusu: “Engelsiz Bilişim Çalışmaları”

* Neler Yaptık?

* Neler Yapmayı planlıyoruz?

* Birlikte neler yapabiliriz?

CeBIT Bilişim Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesi

ENGELSİZ BİLİŞİM GÜNÜ ETKİNLİĞİ – 1 Aralık 2012

Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu olarak TBD ile birlikte CeBIT Bilişim Eurasia ve CeBIT Sinerji Zirvesi’nde yer alacağız. Bu kapsamda çeşitli formlar düzenlenecek, anket çalışması yapılacak ve 4 gün boyunca ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir.Engelli girişimcilerin başarı öyküsü paylaşılacaktır.(CEBİT Web sayfası: http://www.cebitbilisim.com)

ERİŞİLEBİLİRLİK GÜNLERİ 6-10 Aralık 2012

Engelsiz Yaşam Fuarı – İstanbul

Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu destekleyen kurumlar işbirliği ile olarak 6-10 Aralık 2012 tarihlerinde İstanbul CNR da gerçekleşecek olan Engelsiz Yaşam Fuarı bünyesinde “Erişilebilirlik Günleri” düzenlenecektir. Bu kapsamda stand, çeşitli sunumlar ve paneller gerçekleştirilecektir. http://www.engelsizyasamfuari.com/

Kaynak:Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu

Share
İlgili Eğitim