Skip to main content
Image
Sıkça Sorulan Sorular
Share

STGM Afet Risk Yönetiminde STÖ'lerin Kapasitesinin Desteklenmesi Projesi Alt Hibe Teklif Çağrısı Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları

Sivil toplum örgütlerinin afetlere karşı önlem, hazırlık ve müdahale yeteneklerini geliştirmeyi hedeflediğimiz Afet Risk Yönetiminde Sivil Toplum Örgütlerinin Kapasitesinin Desteklenmesi Projesi Alt Hibe Teklif Çağrısı için başvuruları almaya devam ediyoruz.

Özel olarak afet risk yönetimi alanında çalışan STÖ’lerin desteklenmesini ve bununla birlikte diğer tüm STÖ’lerin afet risk yönetimi alanında kapasitelerinin iyileştirilmesini hedeflediğimiz alt hibe teklif çağrısı için son başvuru tarihi 1 Ekim 2024, yerel saat ile 23:59’dur.

Programa başvurmak isteyenler yazılı sorularını 18 Eylül 2024 saat 23.59’a kadar [email protected] adresine gönderebilirler.

Mail yoluyla iletilen soruların cevaplarına aşağıdaki dokümandan ulaşabilirsiniz.

* Başvuru aşamasında sunulacak destek, başvuruların programın koşul ve usullerine uygun şekilde iletilmesi için gerekli teknik destekle sınırlı olacaktır. Olası çıkar çatışmalarının önüne geçmek için hiçbir şekilde başvuruların içeriğine ilişkin görüş bildirmeyecektir. 

 

 

İlgili Eğitim