Skip to main content
Image
Haber yatay görseli
Share

“Avrupa Birliği” Eğitim Kursu

“Avrupa Birliği” Eğitim Kursu, 9-13 Haziran 2015 tarihleri arasında Didim’de GSM-Gençlik Servisleri Merkezi tarafından “Hep Birlikte: Bir Katılım Projesi”, kapsamında düzenlenecek.

“Avrupa Birliği” Eğitim Kursu, 9-13 Haziran 2015 tarihleri arasında Didim’de GSM-Gençlik Servisleri Merkezi tarafından “Hep Birlikte: Bir Katılım Projesi”, kapsamında düzenlenecek.

Son başvuru tarihi 8 Mayıs 2015’tir. Başvuru formuna ulaşmak için: http://goo.gl/forms/11OY5ey8HH

Bu eğitim kursunun amacı katılımcıları Avrupa Birliği, AB politik reformları, genişleme politikaları, demokrasi yaklaşımı ve anlayışı ile Türkiye’nin adaylık süreci konularında belli bir bilgi seviyesine Gençlik Bilgilendirmesi bakış açısıyla getirmektir. Ayrıca eğitim kursu içerisinde Erasmus+ programı dışında gençlik örgütlerinin kullanabileceği Avrupa Birliği fonları hakkında da bilgiler verilecektir.

Eğitim kursuna başvurmak için aşağıdaki kriterleri karşılamanız gerekmektedir;

  • Iyi derecede İNGİLİZCE bilmek
  • Bir gençlik Sivil Toplum Örgütünü temsil etmek
  • Gençlik Bilgilendirmesi alanında çalışmak ya da çalışmalar yapmak istemek
  • 18 – 35 yaş grubunda olmak

Eğitim kursu İtalya’dan ve Türkiye’den gelen eğitmenler tarafından interaktif metodlar kullanılarak yürütülecektir. Bu sebeple sadece İngilizce anlamak değil aynı zamanda İngilizce tartışmalara katılmak ve fikirlerinizi ifade etmek de önemli olacaktır. Eğitim kursu sırasında çeviri yapılmayacaktır.

Eğitim kursuna başvuru yapmak için: http://goo.gl/forms/11OY5ey8HH

“Hep Birlikte: Bir Katılım Projesi”, GSM-Gençlik Servisleri Merkezi Derneği tarafından, Lunaria/İtalya ortaklığıyla, Sivil Toplum Diyaloğu-III, Siyasi Kriterler programı kapsamında yürütülmektedir. 15 ay sürecek proje, gençlik alanında çalışan kurum ve kuruluşların siyasal kültür, demokratik katılım, temel hak ve özgürlükler, insan hakları ile AB-Türkiye ilişkileri, AB politik mevzuat ve uygulamaları konularında kapasite geliştirmelerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Detaylı bilgi için:

Ceylan İnceoğlu

[email protected]

İlgili Dosyalar:

  1. BAŞLIK YOK [JPG] [126.71K]
Share
İlgili Eğitim