Ana içeriğe atla
Image
Haber yatay görseli
Share

2020 Dijital Şeffaflık Yaz Okulu Başvuruları Başladı

Uluslararası Şeffaflık Derneği'nin bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Dijital Şeffaflık Yaz Okulu için başvuruları almaya başladı. Başvurular 17 Temmuz’a kadar devam ediyor. Şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık kavramların farklı saha ve disiplinlerdeki izdüşümleriyle ele alınacağı yaz okulunda etik, siyasetin finansmanı, yerel yönetişim, özel sektörde yolsuzlukla mücadele, uyum politikaları, temel veri eğitimi ve sporda yolsuzluk gibi eğitim seminerlerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerinin tanıtım ve tartışma oturumlarına, önde gelen araştırmacı gazetecilerin söyleşilerine katılma imkânı olacak.  Program 10 Ağustos – 21 Ağustos tarihleri arasında internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Ücretsiz olan yaz okuluna eksiksiz olarak katılan öğrencilere Şeffaflık Yaz Okulu katılım belgesi verilecek.

Uluslararası Şeffaflık Derneği'nin bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği Dijital Şeffaflık Yaz Okulu için başvuruları almaya başladı. Başvurular 17 Temmuz’a kadar devam ediyor.

Şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılık kavramların farklı saha ve disiplinlerdeki izdüşümleriyle ele alınacağı yaz okulunda etik, siyasetin finansmanı, yerel yönetişim, özel sektörde yolsuzlukla mücadele, uyum politikaları, temel veri eğitimi ve sporda yolsuzluk gibi eğitim seminerlerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerinin tanıtım ve tartışma oturumlarına, önde gelen araştırmacı gazetecilerin söyleşilerine katılma imkânı olacak. 

Program 10 Ağustos – 21 Ağustos tarihleri arasında internet üzerinden gerçekleştirilecektir. Ücretsiz olan yaz okuluna eksiksiz olarak katılan öğrencilere Şeffaflık Yaz Okulu katılım belgesi verilecek.

 
Kimler başvurabilir?
 
Başvuru yapmak için lisans öğrencisi olmanız yeterlidir. 2019-2020 eğitim yılında mezun olmuş veya olacak lisans öğrencileri de başvuru yapabilir ancak program yüksek lisans ve doktora öğrencilerine açık değildir.
 
Nasıl başvurulur?
 
Buraya tıklayarak açılan bağlantıdaki formda istenen bilgileri doldurmanız yeterlidir.
 
Son başvuru tarihi
 
Son başvuru tarihi 17 Temmuz 2020 (23:59) olarak belirlenmiştir.
 
Detaylı bilgi için lütfen bakınız.
 

İlgili Dosyalar:

  1. BAŞLIK YOK [JPG] [281.02K]
Share
İlgili Eğitim